Gura-Ocnitei.

IN ATENTIA PARINTILOR CE AU COPII CU DIZABILITATI LOCOMOTORII,,SINDROM DAWNSIAUTISM

Se organizeaza tabere gratuite pt copiii cu dizabilitati(locomotorii,sindrom down si autism), unde vor lucra cu specialisti si psihologi.Copiii trebuie sa fie intre 6 si 16 ani si trebuie sa fie insotiti si de un parinte. Gratuitatea este atat pentru parinti cat si pentru copii. Fiecare copil va primi 100 lei si carti Cei interesati ,sunati la numerele:0737877179 sau 0737877178 -cautati pe :DIANA BUDEANU sau IRINA RADUTA (relatie data de doamna RELY NEDELCU)

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Gura OcniteiPagina in care spui si gasesti totul despre Gura Ocnitei

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Promisiuni...Dece Compania de apa Targoviste nu se tine de cuvant?

Suntem pe ultima suta de metri pana la instalarea frigului si a caderii zapeii. SA MAI REAMINTESC... citeste mai mult

Campanie

E foarte ciudat ca, atunci cand ajuti nu o persoana ci mai multe,acestea se intorc impotriva ta.... citeste mai mult

Promisiuni...Dece Compania de apa Targoviste nu se tine de cuvant?

In IARNA am semnalat prin articolul"A cui e vina?"o serie de neajunsuri referitoare la... citeste mai mult

toate stirile
Gura OcniteiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Gura Ocnitei

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

iaMlKXaUgnmdXXumyL

Emotie de toamnaMi-e sueltful bucata de hartie, din care timpul rupe fasii mereu. Pe o pagina de viata ma ascund de lumea ce nu stie de ce curg azi lacrimi de fericire din versul meu. Fiecare stea poarta in sueltful ei o poveste. Privesc ades spre cer si ma gandesc la povestea vietii mele. Pe bolta sueltfului meu norii plang lacrimi de fericire. In drumul spre ele, un inger cu suflet de om, mi-a asternut covor de vise curate. A avut puterea sa topeasca neaua din sueltful meu obosit si sa faca din viata mea un nou rasarit. S-a furisat pe poarta inimii mele un vis iar el l-a transformat in realitate, aratandu-mi ca fiecare om este in sine o lume, un vis in care zace o istorie a lumii. Mi-a incoltit in suflet speranta ca o samanta iar visele mele au devenit realitate, in culori de curcubeu. In fiecare dimineata aprinde cu soare lumanarile sperantelor din sueltful meu. Mi-am impletit visele cu izvoarele noptilor iar flacara inimii lui mi-a devenit felinar catre un nou drum, drumul spre scoala. Cu sueltful insetat m-am asezat cuminte printre sufletele atat de tinere. Am prins clipa in pumni si am transformat-o in fluturi colorati. Sufletul meu plutea si era la fel de tanar ca si al colegilor mei. Parca si timpul se oprise in loc, respirand alaturi de noi amintiri. Intre ele se aflau inscrise rosturile lumii. Cele mai minunate lucruri din lume ni se intampla atunci cand existand, intram in alta clipa. Mi-am auzit gandurile, mi-am auzit bataile inimii si falfaitul de aripi al sueltfului si am inteles cine sunt, cine esti. Mana ta imi dar4000uieste mangaieri si reazam pentru orice durere. Ador fiecare traire, caci superba e clipa unui zambet si lacrima de fericire ca pare ca vrea sa-mi atinga obrazul. Acest drum are o inima? Daca iei o floare in mana si te uiti cu adevarat la ea, devine lumea ta pentru moment. Sufletul meu a prins din nou viata, devenind din nou copil. Iti multumesc inger drag!

 

UQAQyiPrPo

BYM00u bumnuuojihyv

 

Tudor:Cum se procede

Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un rizaealtor este salarieat din vulumul realizării, si din pricin obective salariul se primeste mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Si dacă apar asa cazuri zilele de sărbători si cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederatie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicati num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat