Gura-Ocnitei.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Gura Ocnitei - Dambovita!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Gura Ocnitei - Dambovita!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Gura Ocnitei - Dambovita!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Gura Ocnitei - Dambovita.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Gura Ocnitei, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Gura Ocnitei judetul Dambovita, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Gura Ocnitei? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Gura Ocnitei!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Gura Ocnitei - Dambovita? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Gura Ocnitei.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Gura Ocnitei! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Gura Ocnitei - Dambovita si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Gura Ocnitei - Dambovita, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Gura OcniteiPagina in care spui si gasesti totul despre Gura Ocnitei

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Promisiuni...Dece Compania de apa Targoviste nu se tine de cuvant?

Suntem pe ultima suta de metri pana la instalarea frigului si a caderii zapeii. SA MAI REAMINTESC... citeste mai mult

Campanie

E foarte ciudat ca, atunci cand ajuti nu o persoana ci mai multe,acestea se intorc impotriva ta.... citeste mai mult

Promisiuni...Dece Compania de apa Targoviste nu se tine de cuvant?

In IARNA am semnalat prin articolul"A cui e vina?"o serie de neajunsuri referitoare la... citeste mai mult

toate stirile
Gura OcniteiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Gura Ocnitei

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MaUomrstCGCNjhcxj

sf3 a represse3o cnrota os chouans e outros revoltosos e pseudo revoltososmatou mais de 20 mil ate9 ao Inverno de 93/94 o exe9rcito que chegou a ter mais de 40 ou 50.000 homens foi criado para limpar a regie3o o Exe9rcito revolucione1rio quando ocupou Saumur fuzilou e enforcou mais de mil e os chouans tambe9m fizeram os seus massacres ale9m disso devido e0s requisie7f5es para alimentar Paris os camponeses de outras regif5es tambe9m tiveram revoltas de menor grau o exe9rcito da vendeia ultrapassado em Le Mans e Savenay pelo exe9rcito republicano tambe9m sofreu muitas baixasresumindo o terror e o cnrota-terror devem ter feito muito mais do que 100 mil defuntos em 93/94

 

tZlcVMLppmUD

1KnyRa pxffvjljasuu